Altevita BIO CEJLONSKÁ ŠKORICA mletá 60g

Kód: AY11
Neohodnotené
4,99 €
Momentálne nedostupné
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Pravá škorica cejlónska /Cinnamon zeylanicum - verum / je korenie získané z vnútornej kôry Škoricovníka cejlónskeho.

Detailné informácie

Podrobný popis

 

 

Skutočne kvalitná cejlónska škorica

Cejlónska škorica je pokladom z pestovania na Srí Lanke. Tento kúzelník medzi koreninami sa preslávil originálnou chuťou, ktorá svojou cenou v Číne dávala zabrať aj zlatu.

Existujú dva hlavné typy škorice - cejlónska a čínska (cassia). Čínska škorica je cenovo dostupnejšia, ale v porovnaní s cejlónskou sa v chuťovej a aromatickej kvalite nedá porovnávať. Preto vám prinášame Altevita cejlónsku škoricu v BIO kvalite!

Altevita BIO Cejlónska škorica povzbudzuje krvný obeh, podporuje činnosť srdca a dýchania a prináša do tela energiu. Jej vôňa dokonca podnecuje myseľ. Škorica má vysoký obsah polyfenolov, ktoré sú zodpovedné za jej charakteristickú farbu a majú viacero zdravotných benefitov. Spomenúť môžeme aj protizápalové účinky, zabraňovanie procesom vzniku rakoviny a chránenie obehového systému, srdca a ciev.

Použiť ju môžete na dochutenie ovsených kaší, sladkých a ovocných jedál. Škorica ponúka svoju autentickú arómu aj vo varených nápojoch ako čaje, varené víno či káva. Kreativite sa medze nekladú!

 

Použitie: Na dochutenie obilných kaší, sladkých a ovocných jedál. Pravá aróma škorice je vhodná na prípravu horúcich nápojov (čaje, varené víno či káva). V kozmetike sa používa tiež na proti celulitídne a ošetrujúce zábaly.

 

Zloženie: BIO Škorica cejlónska  (Cinnamon zeylanicum - verum)

Skladujte v suchu.

Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.

Krajina pôvodu: India

 

Výživové údaje na 100 g:

  • Energetická hodnota:  1327kJ/317 kcal,
  • Tuk: 3,2 g,
  • Sacharidy:  79,5 g,
  • Bielkoviny: 3,9 g
  • Soľ: 0,0 g 

Upozornenie: Nie je vhodná v tehotenstve.

 

 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Korenie
Hmotnosť: 0.6 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: