Blog

BIO Cejlónska škorica

Cejlonská škorica: Kráľovná korenín s blahodarnými účinkami 🌟 Škorica patrí medzi najobľúbenejšie k...

Pestrec mariánský plod drvený

Pestrec mariánsky: Poklad pre vašu pečeň a celkové zdravie 🌿 Pestrec mariánsky (lat. Silybum marian...

Moruša biela: účinky a zdravé recepty

Moruša biela (Morus alba) je rastlina s dlhou históriou a bohatým využitím v tradičnej medicíne, kuchyni a modernom životnom štýle. Pochádza z Číny, kde bola pestovaná už pred tisícročiami. Bola kľúčovou rastlinou v hodvábnictve, pretože listy moruše bielej sú hlavným zdrojom potravy pre priadku morušovú, ktorá produkuje hodváb. V priebehu storočí sa moruša biela rozšírila po celom svete, najmä do Ázie, Európy a Severnej Ameriky. V tradičnej čínskej medicíne sa moruša biela používa na liečbu rôznych ochorení, vrátane kašľa, anémie a vysokého krvného tlaku.

Jednoduchý recept na domáce kešu maslo

Kešu maslo je nielen lahodnou pochúťkou, ale aj bohatým zdrojom výživných látok. Ak hľadáte zdravú alternatívu k bežným nátierkam, domáce kešu maslo je tou správnou voľbou. Vyrobené zo 100% prírodných surovín, bez pridaných konzervačných látok, je ideálne pre každého, kto chce mať pod kontrolou, čo konzumuje.