Mrazom sušená figa 95g - extra trvanlivý

Kód: 9489
Neohodnotené
9,99 €
Momentálne nedostupné
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Mrazom sušená figa

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo.

Detailné informácie

Podrobný popis

Odhaľte všetky tajomstvá lyofilizovanej figy

Mrazom sušená figa je plná prírodných bohatstiev a výživových hodnôt, ktoré z nej robia priam zázračné ovocie. Vybrané z najlepších úrodných miest, toto ovocie zachytáva intenzitu svojej lahodnej chuti, ku ktorej pridáva príjemnú sladkosť. A vďaka procesu lyofilizácie si zachováva všetky svoje tajomstvá. Poďte ich odhaliť s nami!

Figy sú známe svojím bohatstvom antioxidantov, vlákniny a vitamínov. Obsahujú vitamíny A, C, K a B6, ktoré podporujú imunitný systém a zdravý metabolizmus. Toto ovocie je aj významným zdrojom draslíka a vápnika, ktoré prispievajú k zdraviu kostí a srdca. Všetky tieto zdravotné bonusy spolu s chuťou a vôňou sú v lyofilizovanej fige zachované.

Lyofilizovaná figa môže byť skvelým doplnkom do rôznych pokrmov - od sladkých dezertov až po exotické slané recepty. Figy sa dajú použiť v pečení, ako súčasť raňajkovej kaše, vo varených jedlách alebo aj samostatne ako chutná a zdravá pochúťka. Vďaka svojej pružnej textúre a sladkej príchuti dokážu do vášho života pridať šmrnc špeciálnej exotiky.

Hmotnosť: 95 g (vyrobené zo 950 g čerstvého ovocia) Zloženie: 100% figa dehydrovaná procesom lyofilizácie (proces sušenia mrazom). Uchovávajte na suchom mieste. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením. Vyrobené na Slovensku Výrobca: LPT EU, s.r.o., Kukučínova 5, Prievidza 97101, Slovensko Priemerné výživové hodnoty (na 100g):

Energia kJ 1444
Energia kcal 345
Tuky g 0,7
z toho nasýtené mast. kyseliny g 0,01
Sacharidy g 78,2
Cukor g 48
Vláknina g 7,2
Bielkoviny g 5,2
Soľ <0.01 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: