Bezlepkové ovsené vločky sú skvelou voľbou pre ľudí s celiakiou alebo citlivosťou na lepok, ktorí si chcú dopriať zdravé a sýte raňajky, alebo snack plný vlákniny a proteínov.
Strakatá fazuľa pinto je druh fazule, ktorý je najbežnejší v Spojených štátoch a severozápadnom Mexiku. Jej názov "pinto" pochádza zo španielčiny a znamená "maľovaný". Táto...
Žltý polený hrach je tradičná súčasť mnohých kuchýň a je známy svojou všestrannosťou a výživovými výhodami. Tento typ hrachu je zdrojom bielkovín, vlákniny, vitamínov a...
Kokosový cukor je prírodné sladidlo, ktoré sa získava z nektáru kvetov kokosovej palmy. Je obľúbený pre svoju prirodzenú sladkosť a jemnú, karamelovú chuť.
Jazminová ryža, s jej charakteristickou vôňou a jemnou, mierne sladkou chuťou, je neoddeliteľnou súčasťou thajskej a kambodžskej kuchyne, kde sa podáva ako príloha k rôznym...
Arborio ryža je talianska krátkozrnná ryža, ktorá je najznámejšia vďaka svojmu použitiu v tradičnom talianskom jedle - rizote. Táto ryža je pomenovaná po meste Arborio v...
Tento kuskus, nesmierne populárny na celom Stredomorí, je výnimočný svojou zvláštnou zlatohnedou farbou a výraznou orechovou chuťou, ktorá priamo osloví vaše chuťové poháriky.
Pistácie sú nutrične výživné tak isto ako iné orechy. Do ponuky sme teda zaradili obľúbené pražené solené pistácie. Pistácie sú dostatočne otvorené, väčšieho kalibru v...
Používame cookies, aby sme Vám umožnili pohodlné prehliadanie webu a vďaka analýze prevádzky webu neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Informácie o ochrane osobných údajov najdete TU.